AKIA Yurtdışında Ülkemizi Gururla Temsil Ediyor


AKIA YURTDIŞINDA ÜLKEMİZİ GURURLA TEMSİL EDİYOR

Ülkemizin sayılı kent içi toplu taşıma otobüsü üreticilerinden olan AKIA, Azerbaycan’da yollarda.
 
Azerbaycan’da kent içi toplu taşımada kullanılacak olan 150 araçlık bir satış sözleşmesi imzalayan AKIA ilk parti olan  75 araçlık teslimatını gerçekleştirdi. Yerel yönetim yetkilileri, araçları detaylı olarak inceleyerek ‘AKIA’nın bize  sunduğu yüksek kalite  ve yüksek güvenlik standartları tercihimizde oldukça etkili oldu. Gerek satış öncesinde, gerekse satış sonrasında ihtiyaçlarımıza en yüksek düzeyde cevap bulabildiğimiz AKIA’nın yetkililerine de bizlere gösterdikleri destek ve hizmetler için teşekkür ediyoruz’ dediler.  



AKIA araçları, bizzat Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından incelenerek, onay gördü. Sayın Aliyev, bu otobüsler sayesinde halkın daha kaliteli ve güvenli bir hizmet getireceğini belirterek, yetkilileri tebrik etti.

AKIA satış ve pazarlama müdürü Serkan Denizmen; ‘Firmamız önümüzdeki dönemlerde dünya pazarında var olmayı ve büyümeyi stratejjk olarak ele almaktadır. Markamız şu anda yurt dışı pazarında bir çok ülkede yollarda faaliyet gösteriyor. Önümüzdeki dönemlerde yurtdışı pazarında AKIA yeni perspektif ve ürünleriyle daha fazla yer alacaktır. AKIA’nın kendi üretim potansiyelini geliştirerek, bir çok farklı segmentte üretim yelpazesinin gelişmesi, pazarımızın da gelişmesi, genişlemesi anlamına geliyor. Bu elbette bize daha fazla sorumluluk yüklüyor.’ diye belirtiler.

Azerbaycan Heyetinin, yapılan görüşmelerden ve incelemelerden oldukça memnun kaldığını belirten Denizmen; ‘Azerbaycan’a ilk parti teslimatımız olan 75 aracın teslimatını gerçekleştirdik. Araçlarımızın faaliyete başlamasıyla birlikte, yurtdışı pazarında biraz daha iddialı bir vizyonla hareket ediyoruz. Potansiyelimizin bilincindeyiz. Ancak önemli olan bu potansiyelin somut ürünlere kavuşarak pazarlar da yer bulması. Bu açıdan ülkemizin sanayisine ve üretimine katkıda bulunuyoruz. Bundan sonra bu alanda faaliyetlerimizi daha güçlendirerek ve büyüterek devam edeceğiz. Bizde bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Azerbaycan’lı yetkili çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.



DETAY HABER
08.12.2017



Etiketler = AKIA, Azerbaycan, İlham Aliyev, Serkan Denizmen, teslimat, otobüs,